EXTERIEUR

Complete reiniging buitenkant

Onder het volledig reinigen van de buitenkant van uw auto valt: wassen van het voertuig, droogmaken, kleien, polijsten en was aanbrengen. Uiteraard krijgen ook de ramen en velgen een schoonmaakbeurt.

Koplampen

Koplampen kunnen na verloop van tijd dof worden, waardoor ze minder licht geven en zelfs afgekeurd kunnen worden bij een APK-keuring. Om dit te voorkomen, is het mogelijk om de koplampen door Bert’s Car Cleaning onder handen te laten nemen. Na deze behandeling zijn de koplampen weer als nieuw.

Cabrioletkap

Een cabrioletkap kan door weersinvloeden vuil worden. Voor een behandeling om dit te herstellen kunt u terecht bij Bert’s Car Cleaning.

INTERIEUR

Complete reiniging interieur

Onder het volledig reinigen van het interieur van uw auto valt: stofzuigen, plafond reinigen, kunststof (zoals dashboard) reinigen, matten schoonmaken, ruiten reinigen en bekleding stofzuigen. Compleet houdt in: een volledig schone auto!

Schoonmaken bekleding

U kunt er ook voor kiezen de bekleding van uw autostoelen te laten reinigen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld vlekken uit de bekleding laten verwijderen. Lederen bekleding wordt op een speciale manier behandeld en krijgt vervolgens een beschermlaag.

Verwijderen hondenhaar

Mocht u uw hond meenemen in de auto, dan weet u dat er vaak haar achterblijft. Na een behandeling van Bert’s Car Cleaning zijn alle haren verdwenen.

PRIJZEN

interieur Exterieur
Complete reiniging interieur: € 75,00 Complete reiniging buitenkant: € 100
Bekleding reinigen: € 50,00 Behandeling koplampen: € 27,50 per koplamp
Verwijderen hondenhaar: in overleg Cabrioletkap reinigen en impregneren: € 50,00

Volledige poetsbeurt: een complete behandeling voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw auto: € 165,00

*bovenstaande prijzen zijn inclusief btw