Bij Bert’s Car Cleaning kunt u terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen. Zowel het interieur als het exterieur kan ik voor u reinigen. Uiteraard kunt u ook voor een totaalpakket kiezen. De diverse mogelijkheden heb ik hier voor u op een rijtje gezet. Heeft u vragen of mist u iets? U kunt mij bellen, maar u bent ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen: Steekterweg 21.

Campers, vrachtwagens, trekkers of motoren

Naast auto’s kunt u bij mij op afspraak ook terecht met campers, vrachtwagens, trekkers of motoren. Bert’s Car Cleaning poetst auto’s voor autodealers en bedrijven, maar uiteraard kunnen ook particulieren bij mij terecht! Dan zorg ik dat uw auto bij u opgehaald en weer teruggebracht wordt. Deze haal- en brengservice is uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Ergert u zich ook aan hondenharen of vieze geurtjes, zoals sigarettenrook?

Automobilisten ergeren zich nog al eens aan vieze geurtjes, zoals sigarettenrook. Ook hondenharen die maar niet lijken te verdwijnen zijn vaak een bron van irritatie. In een auto wordt nog wel eens geknoeid. De oplossing is dichtbij! Bert’s Car Cleaning biedt verschillende behandelingen aan, waardoor uw auto er weer als nieuw uit ziet.

Bert’s Car Cleaning  |  06-12396928  |  info@bertscarcleaning.nl  |  Steekterweg 21  |  2407 BD Alphen aan den Rijn